Novice Promocijsko sporočilo

Avto Aktiv in Land Rover: Zveza, ki se bo le še krepila

20. 5. 2019 | Jure Šujica
Deli

Jeseni lani je trzinsko podjetje Avto Aktiv pod svoje okrilje prevzela znamko Land Rover. Poteza, od katere pa bodo imeli veliko korist tudi kupci.

Avtomobilska znamka Land Rover se tako pri nas kot v svetu uvršča med bolj cenjene in priznane. Ne nazadnje spada med najstarejše in najbolj prepoznavne znamke, ko je govora o terenskih vozilih – dediščina, ki jo je treba negovati, hkrati pa prinaša veliko odgovornost. Kupci in vozniki vozil omenjene znamke so namreč vajeni visoke kakovosti storitev in izdelkov, to pa pričakujejo na vsakem koraku. Izziv, s katerim so se bili pripravljeni soočiti pri trzinskem podjetju Avto Aktiv.

Po več kot treh desetletjih uspešnega dela na trgu podjetje Avto Aktiv dokazuje, da vedo, kako se streže kupcem in vozilom, zato so se lani jeseni lotili novega izziva: distribucije vozil znamke Land Rover za Slovenijo. Ta izziv seveda prinaša kar nekaj dodatnih nalog, ena izmed prvih pa je bila predstavitev nove generacije modela Evoqe slovenskim kupcem, česar so se lotili s prav posebnim dogodkom, o katerem se je govorilo še lep čas. Pripravili so namreč čisto pravo čajanko.

Pri Avto Aktivu se namreč zavedajo korenin znamke Land Rover in njenega britanskega porekla, zaradi česar so gostom sprva postregli s pravimi angleškimi čaji, dogodka pa se je udeležilo kar nekaj britanskih gostov. V nadaljevanju je nato sledila pogostitev s pristno britansko hrano in seveda pijačo.

Čeprav edinstven, pa omenjeni dogodek nikakor ni bil zadnji v vrsti predstavitev vozil znamke Land Rover pri Avto Aktivu. Čeprav javnosti še ni bil razkrit, so v trzinskem podjetju že pripravljeni na predstavitev nove generacije terenskega vozila Land Rover Defender. Tudi zanj so namreč že pripravili prav posebno predstavitev, pri čemer priznavajo, da so dogodku že zdaj namenili kar nekaj časa in truda, za njegovo organizacijo pa tako napeli vse sile znotraj in zunaj podjetja.

Prav ta trud dokazuje, da se v podjetju držijo slogana »ljudje delamo razliko« na vsakem koraku, zaradi česar zagotavljajo, da bodo kupcem vozil v prihodnje vedno na voljo tudi po tem, ko bodo ti kupili novo vozilo. Za to bodo poskrbeli tudi z bogatim programom dodatne opreme in kakovostnimi servisnimi storitvami.

Zveza med Avto Aktivom in znamko Land Rover se je torej že ob prvi predstavitvi javnosti izkazala kot prava in naravna, v prihodnje pa se bo, kot vse kaže, le še okrepila, česar bodo nedvomno še najbolj veseli kupci.