Novice Promocijsko sporočilo

Avtoservis z najboljšo kavico v Benediktu

29. 10. 2018
Deli

Neodvisne servisne delavnice so lahko ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo Liqui Moly se uvršča tudi Avtoservis Boris Lorbek s.p., ki deluje na Radgonski cesti 6 v Benediktu, tik ob glavni cesti med Lenartom in Gornjo Radgono. Servis je leta 1994 ustanovil Boris Lorbek, ki pa je že pred tem imel veliko izkušenj s servisiranjem avtomobilov, saj je avtomehanik že od leta 1974. V delavnici so trenutno poleg njega zaposleni še dva avtomehanika in en vajenec, servisirajo pa avtomobile vseh znamk, saj je, kot pravi gospod Lorbek, vozni park v njihovem okolju precej pester. Opravila, ki se jih lotijo v delavnici, obsegajo splošne servisne posege in popravila avtomobilov, lotijo pa se tudi vulkanizerskih opravil in avto optike. Avtoservis Boris Lorbek s. p. lahko najdete na njihovi spletni strani www.avtoservislorbek.net, lahko jih pokličete na telefonsko številko 041 440 334 ali pa se oglasite kar pri njih in si v baru NeoN, ki deluje kot dodatna dejavnost podjetja, privoščite skodelico najboljše kave v Benediktu.

Avtoservis Boris Lorbek s.p. vse od začetka svoje dejavnosti uporablja izdelke znamke Liqui Moly, s katerimi ima zelo dobre izkušnje. Z znamko se je srečal že v 70. letih, ko jih je pri nas zastopalo podjetje Ferromoto, odkar jih je začelo v Sloveniji zastopati, pa sodeluje tudi s podjetjem Euroton. Iz lastnih izkušenj lahko pove, da se aditivi in olja znamke Liqui Moly uvrščajo med najboljše na svojem področju in pripomorejo k boljšemu delovanju motorja in vsega avtomobila, kar potrjujejo zadovoljne stranke, ki se enkrat odločijo za njihov preizkus in vidijo razliko v delovanju avtomobila pred uporabo aditivov in po njej.