Novice Promocijsko sporočilo

Izboljšani Range Rover Velar: Prefinjena eleganca in izjemne podrobnosti

28. 3. 2023
Deli

Novi Range Rover Velar je popoln izraz sodobnega razkošja z najnovejšimi tehnologijami in prefinjenostjo znamke Range Rover, krasijo pa ga elegantne in čiste linije.

Nova maska v kombinaciji z značilno lebdečo streho, neprekinjenimi bočnimi elementi in zložljivimi vratnimi kljukami opredeljuje najbolj zaželen nabor razkošnih športnih terenskih vozil na svetu. Nova izjemno tanka žarometa Pixel LED9 pripomoreta k doseganju videza, ki spominja na dragulj, in dodatno izboljšata voznikovo vidljivost, medtem ko zunanjo obliko poudarjajo nov spodnji zadnji odbijač in temni elementi.

Model Range Rover Velar je bil vedno pionir filozofije reduktivnega oblikovanja znamke Range Rover in ta pristop smo tudi v notranjosti povzdignili na novo raven. Nov lebdeči 11,4-palčni zaslon na dotik z ukrivljenim steklom je vgrajen v sredinsko konzolo ter zagotavlja takojšen in intuitiven nadzor vseh ključnih funkcij vozila.

Nabor tehnologij pripomore k večjemu udobju in dobremu počutju potnikov, zaradi česar je razkošno športno terensko vozilo srednje velikosti še bolj privlačno. Model Range Rover Velar glede cestnega hrupa velja za najtišje vozilo v razredu, zlasti zaradi izboljšanih tehnologij, vključno s pionirskim sistemom za aktivno odpravljanje cestnega hrupa.