Novice Promocijsko sporočilo

Kriptomat z novimi inteligentnimi portfelji revolucionira vlaganje v kriptovalute

19. 10. 2023
Deli
Kriptomat z novimi inteligentnimi portfelji revolucionira vlaganje v kriptovalute (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Talin, Estonija - V dinamičnem in hitrem svetu naložb v kriptovalute je zahvaljujoč Kriptomatovim inteligentnim portfeljem navigacija po zapletenih tržnih trendih in sprejemanje premišljenih odločitev postala lažja.

Kriptovalute se vse bolj uveljavljajo kot realna kategorija premoženja, zato se številni posamezniki zanimajo za investiranje v kriptovalute. Vendar pa so lahko zastrašujoči žargon, nenehno spreminjajoči se trgi, pomanjkanje znanja in vztrajno vprašanje, ali sprejemamo prave naložbene odločitve, preobremenjujoči. Kriptomat, v Sloveniji ustanovljena aplikacija za naložbe v kriptovalute, ki ima več kot 500.000 vlagateljev po vsej Evropi, je naredila pomemben korak naprej, da bi vsem poenostavila naložbe v kriptovalute.

"Vsi živimo razgibano življenje, usklajujemo delo, družino in osebne strasti," pravi Srdjan Mahmutović, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Kriptomat. "Kdo ima v resnici čas ali potrpljenje, da nenehno spremlja nestanovitne trende in novice na trgu kriptovalut? Zato nam je bil tako pomemben naš novi izdelek inteligentni portfelji, ki poenostavlja investiranje, tako da se lahko uporabniki osredotočijo na tisto, kar je resnično pomembno."

Kaj prinašajo Kriptomatovi inteligentni portfelji:

Vlaganje brez posega: Nič več obsedenosti s posodobitvami trga in grafikoni. Z avtomatiziranim upravljanjem portfelja lahko vlagatelji nastavijo svoje želje in opazujejo, kako inteligentni portfelji poskrbijo za vse ostalo.
Samodejne tržne prilagoditve: Trgi kriptovalut so znani po svoji nepredvidljivosti. Inteligentni portfelji nenehno optimizirajo vaše naložbe, da ostanejo usklajene s tržno dinamiko.
Razpršitev naložb: Prepoznavajo se pametne naložbene priložnosti za ustvarjanje razpršenih portfeljev, ki bolje prenašajo tržna nihanja.
Različne strategije: Kriptomat ponuja šest različnih strategij inteligentnega portfelja. Izberite načrt, ki je prilagojen vaši edinstveni finančni poti.

"Kriptovalute so izjemno obetavne, vendar ne smejo biti strašljive ali težke," pravi Mahmutović. "S Kriptomatovimi inteligentnimi portfelji lahko vsakdo začne oblikovati naložbeni portfelj za kriptovalute. Začetek delovanja Inteligentnih portfeljev v Sloveniji pomeni pomemben mejnik v našem poslanstvu, da kriptovalute naredimo bolj dostopne."

Za več informacij in vaš začetek naložb v kriptovalute obiščite Kriptomatove inteligentne portfelje.

Obvestilo: Inteligentni portfelji niso naložbeni produkt ali storitev in niso regulirani ali nadzorovani s strani nobenega organa. Naložbe, izvedene prek te storitve, niso zaščitene s strani nobenega organa, s tem pa so povezana tudi tveganja. Kriptomat močno spodbuja posameznike, da pred vlaganjem razmislijo o iskanju strokovnega nasveta in da celovito razumejo s tem povezana tveganja. Preberite več o tveganjih.

O Kriptomatu

Kriptomat je bil ustanovljen leta 2018 in si prizadeva, da bi bile prednosti kriptovalut in naložb na voljo vsem v Evropi.

Kriptomat ima sedež v Talinu v Estoniji in več kot 500.000 uporabnikov po Evropi. Predstavlja preprosto, varno in zaupanja vredno platformo za trgovanje ter investiranje s kriptovalutami in dostop do Web3 sveta.