Mladi upi 2018: Spoznajte paraalpskega smučarja Jerneja Slivnika

18. 3. 2019
Deli
Mladi upi 2018: Spoznajte paraalpskega smučarja Jerneja Slivnika (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Mladi športnik je dokazal, da vztrajnost, prilagajanje in talent prinesejo rezultate. Ljubitelja športa že od otroštva tako ni ustavila niti huda prometna nesreča, največji uspeh pa je udeležba na paraolimpijskih igrah.

Čeprav na sezono opravi le približno 30 dni treninga na snegu, je v primerjavi z drugimi v tujini, ki opravijo kar 160 dni treninga na snegu, Jernej neverjetno uspešen in konkurenčen. Velika predanost treningom, vztrajnost in odlično spoprijemanje s stresom mu napovedujejo še veliko uspehov. Želi si čim boljše uvrstitve na tekmah evropskega in svetovnega pokala ter še izboljšati svojo uvrstitev na naslednjih paraolimpijskih igrah.

Več o finalistu Mladih upov 2018, ki jih te dni predstavlja zavod Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav, si preberite in poglejte v članku TUKAJ!

Konec marca, ko bomo predstavili vse finalistke in finaliste, bo strokovna komisija izbrala najmanj šest prejemnikov enoletne finančne pomoči. Eno/enega pa bo izbralo občinstvo prek spletnega glasovanja na www.mladi-upi.si.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol