Prvi Mini salon v Ljubljani

2. 12. 2008
Deli

Avtohiša Malgaj, pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW in Mini, je z atraktivnim otvoritvenim dogodkom v Ljubljani na Tržaški cesti odprla prodajni salon Mini Malgaj.

V novem prodajnem salonu bodo skrbeli za strokovno svetovanje in servisiranje vozil Mini. Dogodek je bil hkrati uradna predstavitev modelov John Cooper Works.

Večerni otvoritveni dogodek je bil prvo doživetje. V Mini okolju so se na modni reviji ob otvoritvi predstavile blagovne znamke Mini Lifestyle, čevlji UGG, Mandarina Duck in Agent Provocateur s posebnim vozilom Life Ball MINI 2008 by Agent Provocateur. Ta posebni Clubman, ki je bil letos središče pozornosti na ekskluzivnem dobrodelnem dogodku Life Ball na Dunaju, je bil prvič v živo predstavljen v Sloveniji.

Direktor in lastnik Avtohiše Malgaj, Andrej Malgaj, je ob otvoritvi povedal, da je »pridobitev licence pooblaščenega prodajalca in serviserja znamke Mini velik uspeh za Avtohišo Malgaj. Izziva se lotevamo z veliko odgovornostjo do BMW Group kot lastnika znamke Mini, v prvi vrsti pa do strank, ki jim bomo zagotavljali strokovno prodajno in servisno storitev«.

Generalni direktor BMW Group Slovenija, Miha Ažman je ob otvoritvi salona čestital ekipi Avtohiše Malgaj: »Avtohiša Malgaj je kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW pred kratkim odprla BMW salon v Ljubljani, v začetku prihodnjega leta pa pričakujemo še odprtje sodobnega salona BMW v Kranju. Prepričan sem, da bodo odslej s svojim profesionalnim pristopom k prodaji in kakovostnimi storitvami, prepričali, da so pravi partner tudi za blagovno znamko Mini. Novi salon v Ljubljani je strateška pridobitev, ki bo pomembno prispevala k pozitivni podobi in prisotnosti znamke Mini na slovenskem trgu, sploh v letu 2009, ko blagovna znamka praznuje 50. obletnico«.

Obiščite njihovo spletno stran.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol