Strašne posledice požara v pokritem vkopu Malečnik v Mariboru (VIDEO)

26. 6. 2023 | Gregor Žvab
Deli
Strašne posledice požara v pokritem vkopu Malečnik v Mariboru (VIDEO) (foto: PIC - Prometno Informacijski Center)
PIC - Prometno Informacijski Center

Danes zjutraj je v pokritem vkopu Malečnik na mariborski vzhodni obvoznici prišlo do požara, v katerem so zgorela tri tovorna vozila, vključno s cisterno. Poglejte si, kaj je za seboj pustil ogenj.

Danes okoli sedme ure zjutraj je v mariborskem pokritem vkopu Malečnik prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri tovorna vozila. Ob nesreči je prišlo tudi do požara, v katerem so tri tovorna vozila tudi zagorela. O poškodovanih sicer ne poročajo. V intervenciji je sodelovalo kar 120 gasilcev, ki so požar uspešno pogasili.

Štajerska avtocesta je bila na tem mestu dlje časa zaprta v obe smeri, po poročanju prometno informacijskega centra pa je iz smeri Šentilja proti Ljubljani sedaj avtocesta odprta, medtem ko je zaradi odstranjevanja posledic še vedno zaprta med priključkom Zrkovska in razcepom Dragučova, proti Dragučovi.

Zaprtje pomembnega odseka mariborske obvoznice je vplivalo na promet praktično po celotni štajerski prestolnici, glede na škodo, pa zna biti predor zaprt dlje časa, a uradnih podatkov o tem še ni.

Preberite še: Vozili smo še zakamufliranega, novega Kodiaqa. To je vse, kar morate vedeti o njem

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol