Tečemo za otroke: 'Hop na grad' se bo zgodil 14. maja - Novice - Avto Magazin

Tečemo za otroke: 'Hop na grad' se bo zgodil 14. maja

V nedeljo, 14. maja, bo potekal prvi dobrodelni tekaški dogodek Hop na Grad, ki ga organizira Pediatrična klinika v sodelovanju z Založbo Rokus Klett in Športnim društvom Povodni mož.

20. 4. 2017

Celoten izkopiček od zbranih startnin in dobrodelnih prispevkov ter sponzorskih sredstev bo namenjen nakupu endoskopa za nujno obravnavo dojenčkov.

Vabljeni, da se pridružite, prijavite in tečete po urejeni progi na Ljubljanski grad in nazaj (ali po sorodni progi brez vzpona). Za dogajanje na prizorišču dogodka bo poskrbel Radio Antena.

Za več informacij o dogodku obiščete povezavo www.hopnagrad.si, kjer se lahko prijavite za sodelovanje v teku ali pa sodelujete kot prostovoljci, ki bodo k izvedbi dogodka prispevali na druge načine.

Dogajanje o teku lahko spremljate tudi na Facebooku, kjer lahko razširite informacijo o dogodku in tudi s tem prispevate k cilju – nakupu endoskopa za dojenčke.

Vidimo se 14. maja na 1. Hop na Grad!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri