Novice Promocijsko sporočilo

Učinkovito, varno in natančno skozi noč

8. 5. 2015
Deli

Novi BMW serije 1 ne izstopa le s sodobnimi motorji, menjalniki in z drugo, varni in dinamični vožnji namenjeno opremo, ampak tudi s samo obliko karoserije in njeno osvetljenostjo.

Na prednjem delu mladostne, sveže in agresivne zunanjosti izstopajo luči, ki so lahko popolnoma opremljene s tehnologijo led. Dvojni okrogli žarometi so oblikovani povsem na novo in bistveno prispevajo k športnemu vtisu avtomobila, pri vseh različicah opreme pa so opremljeni z dnevnimi lučmi v tehnologiji led. Ta je pri nekaterih različicah namenjena tudi žarometom za kratek in dolg snop. Ustvarjajo posebno belo svetlobo, zelo sorodno dnevni svetlobi, ki pripomore k bolj varni vožnji skozi noč. Iz led svetilk so lahko sestavljeni tudi njegovi smerniki.

S tem se zgodba še ne zaključi, saj so v sklopu dodatne opreme na voljo tudi prilagodljivi led žarometi, ki pri usmerjanju svetlobnega snopa upoštevajo naklon volana in hitrost avtomobila ter se samodejno prilagajajo mestnemu okolju, podeželskim cestam ali avtocestam ter dežju. Na voljo so tudi v kombinaciji s pomočnikom za dolge luči, ki nasprotnemu prometu samodejno prilagaja dolžino svetlobnega snopa.

In kaj bi lahko rekli za zadnje luči. Te se v značilni obliki črke L raztezajo tudi na boke avtomobila in s pomočjo tehnologije led poskrbijo za odlično opaznost zadka tudi v najslabših razmerah. Sploh v primeru, ko voznik prižge še meglenke, prav tako izvedene v tehnologiji led.

Dodatne podrobnosti:

http://www.bmw.si/si/sl/newvehicles/1series/3door/2015/showroom/index.html