V novem Avto magazinu: Volkswagen up! na prvem testu

9. 2. 2012
Deli
V novem Avto magazinu: Volkswagen up! na prvem testu

Napovedujemo novega Forda Kugo, testiramo Volkswagna Upa, se pogovarjamo z Loebom in Kacinom ...

Kako hitro gre čas: komaj smo vstopili v novo leto, že je pred vami prva februarska številka revije Avto magazin? O čem boste brali?

V novicah se bohoti Ford Kuga za leto 2013, ki bo zasnovana na enaki osnovi kot Focus in C-Max in bo, tako kot večina novih Fordov, namenjena celemu svetu. Pišemo tudi o novi platformi za Volkswagna Golfa, o še močnejšem BMW-ju X6, novem Smartu Fortwo za 2012 in o pisanih Bridgestonovih gumah.

Urednik Dušan Lukič je užival na mednarodni predstavitvi Porscheja 911 Carrera in Carrera S. Preberite, zakaj se splača doplačati 16 tisočakov za tisto črko S...

Vozili smo še Volkswagna CC (ki ni več Passat CC!), Minija Roadsterja, BMW-ja serije 5 ActiveHybrid, petvratnega Audija A1 Sportback, Alfo Romeo Giulietto z dvosklopčnim menjalnikom TCT in petvratnega Volkswagna Upa.

In medtem, ko je VW predstavil petvratnega, smo na slovenskih cestah že preizkusili trovratno različico in sicer s 55 kilovati in opremo Black up! Drugi avtomobil na testu je Opel Astra GTC s 121-kilovatnim CDTI motorjem, tretji Mini Coupe Cooper S, četrti Mercedes-Benz E 250 CDI 4Matic BlueEfficiency, četrti Škoda Yeti 2.0 TDI 4X4 Ambition in peti Dacia Duster 1.5 dCi 4X4 Laureate.

Motoristi v redakciji (oziroma njihovi otroci) so preizkusili električni otroški trial Oset 16.0 36V in komplet motoristične opreme Alpinestars Durban.

Tokrat objavljamo tudi dva intervjuja s človekoma, vpletenima v svet avtomobilskega relija: prvi je Sebastien Loeb, drugi pa Miran Kacin. Pišemo še o 4. MotorSport Salonu v Ljubljani in o novičkah iz sveta avtomotošporta.

Avto magazin 04/2012 izide 9. februarja 2012. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol