V novem Avto magazinu: Z BMW M5 po najlepši cesti na svetu

19. 9. 2013
Deli

Včasih so bili avtomobili z dizelskim motorjem počasni in glasni. Tudi Golfi. Danes je drugače, tudi z Golfom. Ker, če ima na zadku kratico GTD, ne izzivajte. Z vami bo opravil več kot z lahkoto. Če ne verjamete - brez težav je opravil tudi z bencinskim Golfom GTI! Kratki test.

Seveda smo bili tudi na frankfurtskem avtomobilskem salonu in za vas pripravili obširno reportažo. Za obdelati je bilo več kot dovolj avtomobilov, seveda pa niso manjkala niti brhka dekleta, za katera se pa vseeno zdi, da jih je bilo letos precej manj kot smo jih bili vajeni doslej.

Ko je v uredništvo prispelo vabilo, da bi po eni najlepših cest na svetu zapeljali BMW M5, seveda ni bilo oklevanja. Zakaj najlepša cesta in kako se na njej izkaže BMW M5, pa si lahko preberete v novi številki Avto magazina.

Maserati je dobil resnega konkurenta! Seveda, ko je govora o zvoku, o vsem ostalem pa so mnenja deljena. Če ne veste o čem je govora - preskusili smo Jaguar F-Type 3.0L V6 Supercharged in bili... Več pa v novem Avto magazinu!

Toyota je končno ponudila različico Aurisa, ki je bodo vesele številčnejše družine oziroma aktivni posamezniki. Še več, prtljažni prirastek je med večjimi v razredu, hkrati je že na začetku na voljo tudi v hibridni različici. Se obnese? Kratki test.

Tokrat bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji kombijev. Prvi, Ford Tourneo Custom je bolje opremljena različica morda bolj znanega Fordovega Transita, drugi pa je Adria Coral, odličen avtodom iz novomeške Adrie.

Yamaha je predstavila povsem nov motocikel s trivaljnim motorjem. Po prvih vožnjah so motoristični novinarji s celega sveta navdušeni, zakaj pa si lahko že preberete v novem Avto magazinu.

Slovenci smo dobili še enega svetovnega prvaka! To je postal motokrosist Klemen Gerčar, komaj 22-letni fant, ki je v  razredu MX3 pokoril vso svetovno elito! Intervju.

V oktanih pa seveda še obilo drugih novic iz sveta moto-športa, formule 1, relija in gorskih dirk. Dogajanja je bilo kot vedno, spet veliko.

Avto magazin 21/2013 izide 3. oktobra 2013. Na revijo se lahko naročite tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol