Volvo za leto 2015

2. 4. 2014
Deli
Volvo za leto 2015

Volvo za kupce novih modelov XC60, V70 in S80 pripravlja več možnosti osebne personalizacije, tudi z novim luksuznim paketom Inscription.

Paket Inscription ponuja oblazinjenje iz mehkega usnja v več unikatnih barvah, armaturno ploščo, prekrito z usnjem, premijske okrasne vložke, mehko usnje na zadnji strani sedežev, sredinskem naslonu za roke in vzglavnikih z vezenim logotipom Inscription ter unikatne talne obloge. Na voljo bodo tudi različni okrasni vložki (iz orehovega lesa) ter črno strešno oblazinjenje. Paket bo 'povezan' s tremi barvami karoserije (kristalno belo, električno srebrno in črno), na voljo pa bodo tudi 19- oziroma 20-palčna posebna aluminijasta platišča.

Večina modelov bo še naprej na voljo v posebni izdaji Volvo Ocean Race, Volvo pa napoveduje, da bodo imeli z modelnim letom 2015 vsi modeli možnost vgradnje sodobnega infotainment in navigacijskega sistema Sensus Connect, s čimer bo kupcem na voljo izkušnja popolnoma povezanega avtomobila. Storitve v oblaku vozniku tako omogočajo iskanje in plačevanje parkirnih mest iz vozila, odkrivanje restavracij na cilju, poslušanje priljubljene glasbe iz oblaka in še veliko več. Lokacijska platforma HERE pa zagotavlja povezano navigacijo s 3D-mapami. Sensus prav tako vključuje še izboljšan, vrhunski zvočni sistem Premium Sound, ki ga izdeluje Harman Kardon in se pohvali z ojačevalnikom moči 5 x 130 vatov in do 12 zvočniki.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol