Novice Promocijsko sporočilo

Z dirkaških stez na cesto

28. 6. 2023
Deli

Motul več desetletji uspešno koristi svoje izkušnje v svetu motošporta, predvsem v dirkaških vodah. Vsak prevožen kilometer na progi strokovnjaki Motula prenesejo v nadaljnji tehnološki razvoj in tako še povečujejo zmogljivost proizvodov, kar so prepoznali tudi končni uporabniki.

Znanja, pridobljena na različnih motorističnih stezah, imajo največji doprinos k razvoju najkvalitetnejših proizvodov na tržišču, še posebej kadar je govora o motornih oljih. Napredna tehnologija motornih olj Motul omogoča izdatno povečanje moči motorja, zmanjšuje trenja, zagotavlja gladko prestavljanje prestav brez zdrsavanja in to v vseh načinih vožnje. Motorna olja Motul izpolnjujejo številne napredne specifikacije in so prva izbira mnogih priznanih proizvajalcev vozil.

Menjava olja v predpisanem servisnem intervalu zagotavlja podaljšanje delovanja motorja. Pripravite svoje motorno kolo pravočasno in vozite varno ter brezskrbno z Motul linijo olj za motocikle. Tehnolub in Bartog vam omogočata prav to.

Motul proizvode lahko kupite v vseh 40-ih Bartogovih poslovalnicah širom Slovenije ali preko Bartogove spletne strani www.bartog.si.