Kamnik bo za tri dni postal mesto Gold Wingov

Kamnik bo za tri dni postal mesto Gold Wingov

Mestece Kamnik in Slovenia Eco Resort bosta med 13. in 16. junijem letos gostila mednarodno srečanje lastnikov motociklov Honda Gold Wing.

Na lanskem srečanju v Velenju se je zbralo več kot tisoč posadk, skupno pa kar dva tisoč udeležencev, članov GWEF (Gold Wing European Federation) iz 35 držav. Srečanje poteka po pravilih GWEF, kar pomeni, da sta v ospredju v okviru voženj spoštovanje prometnih predpisov in promocija strpnosti v prometu.

Motoristi bodo večinoma nastanjeni v Slovenia Eco Resortu, ki je tudi uradni partner združenja Gold Wing Slovenija, seveda pa bodo prenočišča poiskali tudi v Kamniku in njegovi okolici.

V okviru dogodka ne bo manjkalo atrakcij, kot je petkova nočna vožnja z lučkami okrašenih motorjev skozi Kamnik ob spremljavi zabavnega programa, ter tako imenovana parada narodov, ko bodo motoristi združeni po svoji narodnosti odpeljali krog po Kamniku in njegovi okolici.

Izhodišč za prijetno vožnjo je iz okolice Kamnika kar nekaj, zato ne dvomimo, da se bodo lastniki Gold Wingov v te kraje še kdaj vrnili.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol