Kappa: nova linija potovalnih torb za vsak motocikel

Kappa je predstavila novo linijo potovalnih torb, ki lahko opravljajo dvojno funkcijo, stilsko pa se prilegajo skoraj vsakemu motociklu.

Novost v njihovi ponudbi je tank torba RA315, ki jo je z univerzalnim sistemom zapenjaja mogoče pripeti na rezervoar vsakega motocikla z magneti ali pa s trakovi. Na njej najdemo tudi odstanljivo vrečo za čelado, žep za pametni telefon in dodatne trakove za pripenjanje različne vrste opreme in pripomočkov. Z integriranimi naramnicami pa lahko po končani vožnji ali pa med vožnjo služi tudi kot nahrbtnik.

Stranski torbi RA316/BK se prav tako prilegata veliki večini motociklov in tudi večjim skuterjem, na motocikel pa se kot običajno pripenja s trakovi. Po tem, ko se snamejo z motocikla jih je mogoče po zaslugi posebnega držala naokrog nositi kot potovalni kovček.

Tretja novost pa je torbica RA317, ki ima dovolj prostora za shranjevanje vseh drobnarij, ki bi jih sodobni motorist moral imeti vedno na dosegu roke. Med vožnjo je lahko pripeta na krmilo, lahko pa se jo nosi tudi okrog pasu.

 

Matjaž Tomažič

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol