Moto Guzzi Stelvio prihaja v dveh različicah - Tudi v Slovenijo!

Moto Guzzi Stelvio prihaja v dveh različicah - Tudi v Slovenijo! (foto: moto guzzi)
moto guzzi

Stelvio, za mnoge dobro znan visokogorski prelaz, za ljubitelje znamke Moto Guzzi pa tudi eden izmed težko pričakovanih motociklov, prihaja na naše ceste. Če ga želite dobiti po bolj ugodni ceni, pa bo treba malo pohiteti.

Z novim pogonskim agregatom, ki je lani debitiral z modelom V100 Mandello, so se Moto Guzziju odprla tudi vrata v svet velikih 'adventure tourerjev'. Po mnenju mnogih je Stelvio eden izmed najlepših motociklov v svojem razredu, tisti z bolj ostrim očesom pa v njem vidijo tudi tehnično napreden in sodoben motocikel, poln detajlov iz bogate Moto Guzzijeve zgodovine.

moto guzzi

Moto Guzzi Stelvio bo ob pričetku prodaje na voljo v dveh različicah, Stelvio in Stelvio PFF  Rider Assistance Solution®. Serijsko bo vsak Stelvio opremljen s sistemom proti zdrsu, 'cornering ABS-om' full LED razsvetljavo, tempomatom, 5-palčnim TFT zaslonom in petimi voznimi programi, med katerimi bo tudi program namenjen terenski vožnji.

Bogati serijski opremi bo pri različici PFF Rider Assistance Solution® dodana še radarska tehnologija, ki omogoča delovanje sistemov FCW (Forward Collision Warning), BLIS (Blind Spot Information System) in LCA (Lane Change Assist). Za doplačilo bo kasneje na voljo še FCC (Followiing Cruise Control) oziroma radarski aktivni tempomat, funkcijo pa bo mogoče namestiti na vsak Stelvio PFF Rider Assistance Solution®.

moto guzzi

Informativna cena v predprodaji znaša 16.499 EUR za osnovno različico in 17.299 EUR za različico PFF Rider Assistance Solution®. Dopalčilo za aktivni tempomat bo na voljo za skromnih 200 EUR.

Glede na tehnične specifikacije in bogato opremo lahko pričakujemo, da bo povpraševanje po tem modelu veliko, zato vsem, ki ste se vanj že zaljubili priporočamo nakup v teh predprodajni akciji in dobili ga boste že spomladi. Tisti, ki se še niste, pa se boste vanj zaljubili kasneje. Za več informacij o prednaročilu se lahko obrnete na uvoznika, podjetje PVG d.o.o. iz Kopra.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol